purlogo_musta

Tervetuloa Suomen
ensimmäiseen kissakahvilaan!

Varaa pöytä!

Kissat

Kissakahvila on kissojen koti, ja asiakkaat ovat vieraina heidän valtakunnassaan.

Kissat ovat saapuneet kahvilaan monien mutkien kautta ja kaikkia yhdistää ainutlaatuinen elämäntarina. Kissat ovat lempeitä ja elämäniloisia. Ne rakastavat rapsutuksia ja tulevat mielellään syliisi kehräämään.

 

Kissoille on järjestetty niiden luontaisia lajivaatimuksia tukevia aktiviteetteja.
Sisustuksessa käytetyt luonnon puut ovat olennainen osa kissakahvilaa myös kissojen hyvinvointia ajatellen. Kissoille on järjestetty myös omaa rauhaa niiden niin halutessa.

 

Kahvilamme kissat ovat tottuneet monenlaiseen tilanteeseen ja kaikenikäisiin vieraisiin.
Muistathan kuitenkin, että vaikka kissa on ihanan oloinen otus, löytyy jokaisesta pörröisestä käpälästä terväviä kynsiä. Kissakahvilassa vieraillaan omalla vastuulla.

Teemme yhteistyötä eläinsuojeluyhdistys Kissojen Suojelu – Kisu ry:n kanssa. Haluamme, että kaikki kissat saavat elää onnellisen elämän. Mielestämme jokainen kisu ansaitsee ympärilleen rakastavia ihmisiä, ja haluamme tehdä oman osuutemme siitä. Meidän kauttamme voit tutustua Kisu ry:n kotia etsiviin kissoihin ja lahjoittaa rahaa hätää kärsiville lajitovereille.

Purnauskis valk

Viiru

Viiru

Viiru on alkuaan pohjois­savolainen maalaiskissa, lupsakka, kipakka ja ah, niin suloinen, kaikki samassa paketissa. Muistona ulkokissaelämästään Viiru rakastaa saalistusleikkejä, kantaa lelua suussaan ja mouruaa sille. Parasta mitä voit Viirulle tarjota, onkin aikasi leikin lomassa. Viiru näet rakastaa myös herkkuja, ja olisikin hyvä saada neidin huomio pois syömisestä ainakin silloin tällöin. Väritykseltään Viiru on kuin aavoikkokissa vaaleine raitoineen ja mustine varpaineen ja korvankärkineen. Ihana raitapakkaus, joka hurmaa kaikki!

Piki-Nelli

Piki-Nelli

Pikinemu saapui kissakahvilaan siskonsa Lumin tavoin pikkiriikkisenä pentuna, ja on ollut ihana seurata pienen mustan rääpäleen kehitystä hurmaavaksi kissaladyksi. Pikillä on turkissaan harmaata, eikä hän olekaan täysin musta, niin kuin monet luulevat. Itse asiassa, harmaan karvan määrä lisääntyy koko ajan. Piki­Nelli on kova leikkijä, ja yltyy monesti rajuunkin kieputteluun ihmisten antamien lelujen ja muiden kissojen kanssa. Muista pitää kätesi kauempana leikin lomassa, sillä Pikinemulla on jopa kissaksi erittäin terävät kynnet. Rauhallisina hetkinä myös Pikinemu nauttii kovasti rapsutuksista, hännän heiluessa on kuitenkin syytä olla kauempana.

Evo

Evo

Evo eli Evoluutiokissa 2.0 nimelle on selkeä selitys. Onhan Evolla kissamaailman paras luonne sekä miljoonia varpaita, tarkemmin sanottuna 28. Rauhallinen Evo on onnellinen kaikista rapsuttelijoista, ja perheen pienempien kannattaakin aloittaa kissaan tutustuminen Evosta. Jos sinulla on kissakammo, tule nauttimaan kupillinen kuumaa Evon viereen, niin ymmärrät mitä kissarakkaus merkitsee.

Micu

Micu

Kahvilan kuningas Micu, on pohjoissuomalainen kissavahvistus oulusta asti. Micun kanssa kannattaa olla varuillaan, onhan hänellä kokoa ja välillä hieman ärhäkkää luonnettakin. Kissakahvilaan sopeutumisen myötä Micusta on kuitenkin kehkeytynyt oikein oiva kahvilakissa, ja monesti Micu vain antaa käpälää kauniisti pyytääkseen rapsutuksen loppumaan. Hännän asennon seuraaminen on tämänkin kissan kanssa tärkein neuvo: jos häntä heiluu, kissa kaipaa rauhaisaa omaa aikaa. Hyvinä hetkinä Micu puskee, kehrää ja nuolee kätesi kisunraikkaiksi.

Lumi

Lumi

Lumi saapui kissakahvilaan pirkanmaalaisen navetan pihasta, ja on muiden kahvilakissojen tapaan perisuomalaista maatiaiskissarotua. Tätä ei ensi näkemältä uskoisi, onhan silkkiturkkinen Lumi kuvankaunis tuuheine häntineen ja pörröisine turkkeineen. Lumikissan lumivalkoinen turkki myös kätkee sisälleen yllätyksen: Lumi onkin sateenkaarikissa, tuttavallisimmin valkokirjokilpikonna. Luonne Lumilla on ihana. Voit saada jopa kissamaisen kasvojen pesun palkaksi rapsutuksistasi. Varo kuitenkin, karhea kieli voi myös kutittaa!

Nurri

Nurri

Nurri on erikoinen väritykseltään, kirjava kilpikonnakissa. Toisen puolen viikset ovat valkoiset ja toisen puolen mustat, jopa suun sisäpuoli on kaksivärinen. Onnittele itseäsi, jos Nurri kiepsahtaa viereesi nukkumaan, onhan Nurri kahvilan kissoista vaikeimmin lähestyttävä. Nurrin luonne on kiltti, hän ei ole koskaan purrut ketään, ei ihmistä eikä kissaa, muttei juuri välitä ihmisseurasta. Evon seura sitä vastoin kelpaa Nurrille hyvin, ja monesti Nurrin löytääkin Evon vierestä kehräämästä. Nurrin kehruu on kovaäänistä ja ihanaa, siitä myös nimi, joka tarkoittaa eestiksi kehräystä.

Haluatko tulla viettämään yön kissojen seurassa?

Ketjumme uuden Night With Cats -konseptin mukana pääset yöksi kahvilamme tiloihin nukkumaan (tai viettämään yötä) kissojen kanssa.

Mauksi

SUOLAISEEN NÄLKÄÄN

Houkuttava JUUSTOPLATE

Kolmea sorttia juustoja, tyrniomenahilloa, rapeita juureslastuja sekä pähkinää.

 

Gluteiiniton.

10€

Miau mikä LOHILEIPÄ

Lempin ruisleipää, piparjuuriaiolia ja seesamilohta.

Laktoositon.

7€

MAUkas KESÄSALAATTI

Pehmeää juustoa, pähkinää, paprikatahnaa, raikkaita kasviksia sekä leipää.

Saatavilla myös gluteiinittomana.

13€

Pehmoinen PASTA

Kissakahvilan tyyliin tuoretta pastaa, pestoa ja kanaa.

Laktoositon, saatavilla myös kasvisversio.

13€

Purnauskiksen KLUBILEIPÄ

Mehukas leipä kanalla, vuohenjuustolla ja tomaatilla sekä kesäinen salaatti.

Saatavilla myös gluteiinittomana, vegaanisena tai kasvisversiona.

 

Ruuan kanssa alkumalja sekä kahvi, tee tai cappuccino 6e

14€

Kupliva mehukannu 7€

 


 

Kylmä suklaalatte 6€ 

 

 


 

Kylmäuutettu tee 4,5€

 

 Hiirenkorva-mocktail 5,5€

 

 


 

Väriä vaihtava Hugo-mocktail 5,5e

 

 


 

Punaherukkainen Kisulimu 4,5e

 

 


 

Inkivääriolut 5,5e

 

 Ruusulimonadi 4,5e

 

 


 

Cola 4e

 

 


 


Fanta 4e

MAKEAAN NÄLKÄÄN

Purrr! Kermainen PANNACOTTA

Lakritsia, marjaa ja paahdettua valkosuklaata.

Gluteiiniton ja vähälaktoosinen.

6€

Mauahtava JÄÄTELÖANNOS

Vaniljajäätelöä, vadelmaa, karkkia ja kermavaahtoa.

Gluteiiniton, saatavilla myös maidottomana.

6€

MAAPÄHKINÄ-BROWNIE jäätelöllä, miau!

Tuhtia brownieta vaniljajäätelön ja marjojen kera.

Saatavilla myös gluteiinittomana ja vegaanisena.

7€

Sulon SUKLAAKAKKU

Täyteläistä suklaakakkua, paahdettua valkosuklaata ja vadelmavaahtoa.

Vähälaktoosinen, saatavilla myös gluteiinittomana.

7€


KAKKULAJITELMA

Kolmea sorttia Purnauskiksen kakkuja, nam!

8€

Kahvi 4,5€

 

 


 

Espresso 3,5€

 

 


 

Cappuccino kissan kuvalla 4,5€

 

 


 

Latte kissan kuvalla 5,5€

 

 


 

Tee 4,5€

 

 


 

Matcha maitovaahdolla 5,5€

 

 


 

Kaakao kissan kuvalla tai kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla 5,5€

Haluatko varata koko kissakahvilan omaan käyttöösi?

Kissakahvila Purnauskiksessa voit järjestää myös yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Tilaisuudet, niin yrityksille kuin yksityishenkilöille, toteutetaan ammattitaidolla ja yksityiskohtia kunnioittaen.